023-5444297 info@dutchmagic.nl

teammeeting met een ludieke break

trakteer je team op een uniek intermezzo
Vraag direct een offerte aan

we hebben verschillende mogelijkheden

om je team net dát beetje meer te geven

Veel bedrijven moeten het tegenwoordig met online meetings vanwege de huidige situatie. Live-streaming, Zoom, Teams, het is allemaal mogelijk via internet. Hoe leuk is het om je team te verrassen met een goochelact van 15 minuten waarbij de show speciaal voor jouw team is gemaakt.

 

Pure Magic Entertainment

Laat onze goochelaar een magische break in jullie meeting creëren.

Zijn jullie op zoek naar een mindf*cking break in jullie online-meeting dan is een act van één van onze goochelaars een fantastische invulling. In een ca. 15 minuten durende show zullen de gasten interactief bij de trucs betrokken worden. De trucs kunnen zeker een kwinkslag maken naar het thema van jullie meeting.

Deze meeting kan uiteraard via Zoom, Teams maar eventueel ook via onze eigen live-stream.

Magic Interview

Inspiratie door een andere professie.

Wij bieden de mogelijkheid om als break in jullie online-programma één van onze professionele goochelaars vragen te stellen. Nog nooit waren mensen uit het bedrijfsleven zo ‘dichtbij’ een goochelaar of illusionist en konden hem zulke directe vragen stellen. We werken met lauter professionals die al voor verschillende mooie projecten hebben gewerkt, zoals het Koninklijk Huis, voor de troepen in Afghanistan, voor 30.000 teoschouwers in Japan, in de duurste wijken van Dubai, op de Holland America Line, de Oriënt Express en op grote hoogte in de vliegtuigen van KLM. Onder hen ook een aantal halve finalisten van Holland’s got Talent. Bijzondere ervaringen zijn er bij onze goochelaars genoeg. Wellicht een keer leuk om door jullie teamleden te laten interviewen tijdens een teamsessie. 

Deze meeting kan uiteraard via Zoom, Teams maar eventueel ook via onze eigen live-stream.

wat hebben wij nog meer voor online-meetings aan te bieden

Kijk verder op onze website voor
‘some more magic’

Online Workshop

Om je team te blijven stimuleren is een online workshop goochelen een leuke aanvulling op een teammeeting. Onze goochelaars weten met deze leuke workshop een kwinkslag te maken naar jullie doelstelling.

Lees verder op de pagina
ONLINE WORKSHOP

Product Magic

Wil je een product lanceren of onder de aandacht brengen van je team of klanten, dan zit je bij ons op het goede adres. Via een online-livestream kunnen wij het product op een ludieke wijze ontroduceren

Lees verder op de pagina
PRODUCT MAGIC

Motivation Magic

Motiveren van een team in deze online-tijden vergt de nodige serieuze aanpak. Om een teammeeting even een luchtig impuls te geven zou Motivation Magic zeer goed geintegreerd kunnen worden.

Lees er verder over op de pagina
MOTIVATION MAGIC

Kids Magic

Een online kindershow geschikt voor verschillende situaties. Ondersteuning van schoolprogramma’s, entertainment bij een kinderdagverblijf of ook voor een verjaardag of ander kinderfeest.

Lees er alles over op de pagina
KIDS MAGIC

Graag blijf ik op de hoogte

Onlinegoochelen.nl
(onderdeel van Dutch Magic BV)


023-5444297

info@dutchmagic.nl